Stegen hösten 2024

Det har inkommit frågor från spelare i stegen om man måste anmäla sig någonstans för att bekräfta att man vill fortsätta att vara med i stegen HT2024.

Svaret är Nej, det måste man inte. Dock, om man vet med sig redan nu att man inte kommer att kunna vara med till hösten, så uppskattar vi om man notifierar oss.

Däremot så måste man betala sin stegavgift innan ett speciellt datum för att inte riskera att förlora sin plats i stegen. LundsSquash har sedan ett år tillbaka inför P2P (Pay To Play) vilket innebär att man inte får en plats i stegen om man inte har betalat sin avgift i tid. LundsSquash återkommer med mer information om detta i god tid innan avgiften ska betalas.

Appropå avgiften, så har vi fått meddelande om att den avgift som LundsSquash betalar till Victoriastadion (spelaravgiften) kommer att höjas. Vi återkommer med det nya priset (dvs. inklusive medlemsavgift till LundsSquash) men räkna med en höjning runt 170-200 kronor på dagens belopp. Avgiften för deltagande i stegen har varit konstant under många år, men förr eller senare så tar tyvärr inflation ut sin rätt.