Flytta en bokad match

Allmänt

Matchspel i stegen sker på onsdagar (för pool 8-14) samt torsdagar (pool 1-7) mellan kl 17:00 – 20:45 på banorna 1-4.

Det är Victoriastadion som håller i banornas bokning. De vet förvisso inte om vem som ska spela på en viss bana en viss tid, men de vet att det är en stegmatch för LundsSquash räkning. Det innebär att det är Victoriastadion som man får kontakta för att boka om sin speltid. Tyvärr är det inte möjligt att flytta en match via en webbsida utan man måste antingen ringa Victoriastadion eller besöka dem.

Nedan kan du läsa hur du gör och vad som gäller för att få en (1) kostnadsfri ombokning av din match.

Victoriastadion

Om du av något skäl tvingas flytta din stegmatch så är förutsättningen för en (1) kostnadsfri ombokningstid följande:

– Att du senast dagen innan före klockan 17.00 meddelar receptionen på Victoriastadion (046-35 05 60) att du är förhindrad att spela på ordinarie tid.
– Att du, efter överenskommelse med din motståndare, vid samma tillfälle, bokar in en ny tid för matchen.

Alla ombokade tider är kostnadsfria oavsett veckodag eller tid på dagen under förutsättning att avbokningen följt rutinen ovan.
Vid icke kostnadsfri bokningstid äger deltagare i squashstegen rätt att boka löstimmar till rabattkortspris. 

Om kostnadsfri ombokningstid inte är aktuell är det kutym att den som avbokat ordinarie tid i första hand bör stå för kostnaden om matchen spelas vid annat tillfälle, men om båda spelarna har ombokat så kan det kanske vara lämpligt att man delar på kostnaden.

Victoriastadions reception når du på telefonnummer 046-35 05 60.

Ett tips för att lättare kunna se när det finns lediga tider (så att du kan komma överens med din motspelare innan du kontaktar Victoriastadion) är att skaffa ett konto på MyCourt. Du kan inte flytta din speltid för LundsSquash, men du kan som sagt hitta lediga tider och boka egna träningstider.
Länken till inloggningen för MyCourt hittar du här.

Ligaspel

Om man så önskar så kan man även ändra den bokade tiden även i Ligaspel. Detta är dock inget krav och det påverkar ingenting så länge spelarna är överens om en annan tid och, naturligtvis, har ändrat sin speltid hos Victoriastadion enligt ovan.

Ändringen i Ligaspel är alltså bara ”kosmetisk” eftersom det inte ändrar din banbokning hos Victoriastadion. Det är alltså Victoriastadion som håller i våra speltider och det enda som Ligaspel gör med din bokning är att skicka ut en påminnelse till dig som spelare när det är dags för din match. Du kan självklart mata in resultatet av matchen i Ligaspel oavsett om matchen spelades på ordinarie tid eller på en ombokad tid (oavsett om du berättade detta för Ligaspel eller inte)