Flytta en bokad match

Allmänt

Matchspel i stegen sker på onsdagar (för pool 8-14) samt torsdagar (pool 1-7) mellan kl 17:00 – 20:45 på banorna 1-4.

Det är Victoriastadion som håller i banornas bokning. Det vet förvisso inte om vem som ska spela på en viss bana en viss tid, men de vet att det är en stegmatch för LundsSquash räkning. Det innebär att det är Victoriastadion som man får kontakta för att boka om sin speltid.

Victoriastadion

Om du av något skäl tvingas flytta din stegmatch så är förutsättningen för en (1) kostnadsfri ombokningstid följande:

– Att du senast dagen innan före klockan 17.00 meddelar receptionen (046-35 05 60) på Victoriastadion att du är förhindrad att spela på ordinarie tid.
– Att du, efter överenskommelse med din motståndare, vid samma tillfälle, bokar in en ny tid för matchen.

Alla ombokade tider är kostnadsfria oavsett veckodag eller tid på dagen under förutsättning att avbokningen följt rutinen ovan.
Vid icke kostnadsfri bokningstid äger deltagare i squashstegen rätt att boka löstimmar till rabattkortspris. 

Om kostnadsfri ombokningstid inte är aktuell är det kutym att den som avbokat ordinarie tid i första hand bör stå för kostnaden om matchen spelas vid annat tillfälle, men om båda spelarna har ombokat så kan det kanske vara lämpligt att man delar på kostnaden.

Ligaspel

Om man så önskar så kan man även ändra den bokade tiden även i Ligaspel. Detta är dock inget måste och det påverkar ingenting så länge spelarna är överens om en annan tid och, naturligtvis, har ändrat sin speltid hos Victoriastadion enligt ovan.

Ändringen i Ligaspel är alltså bara ”kosmetisk” eftersom det inte ändrar din banbokning hos Victoriastadion. Det är alltså Victoriastadion som håller i våra speltider och det enda som Ligaspel gör med din bokning är att skicka ut en påminnelse till dig som spelare när det är dags för din match.