Medlemsfördelar

Som medlem i LundsSquash drar du fördel av de samarbeten vi har med diverse olika partners.


Skador – iKlinik

Tyvärr händer det att man stukar en vrist eller behöver annan typ Idrottsmedicinsk bedömning. LundsSquash samarbetar med iKlink i Lund respektive Malmö, och nedan beskriver de vad de kan hjälpa medlemmar i LundsSquash med:

iKlinik är en idrottsklinik och vi riktar oss mot aktiva individer på alla nivåer, från elit till motionär. Samtliga terapeuter på kliniken är utbildade inom ortopedisk medicin. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med idrottare och har som största ambition att hjälpa individer att kunna återgå till idrott så fort som möjligt och därefter förbli skadefria. 

Vi har alltid akuttider tillgängliga för våra samarbetsklubbar och ni är garanterade en tid på vardagar inom 72 timmar. Vi erbjuder även en kontaktperson som finns tillgänglig vid frågor, oavsett om det gäller återkoppling till tränare gällande rehab eller om klubben önskar utbildning kring skadehantering eller skadeförebyggande träning. På kliniken i Lund har vi även möjlighet att göra ultraljudsundersökning i de fall vi bedömer att det är nödvändigt för diagnostik. Vi har även möjlighet att hjälpa er på distans via digital bedömning och uppföljning. För rehabilitering har vi tillgång till ett välutrustat gym på kliniken, med god möjlighet att genomföra funktionell samt idrottsspecifik träning. 

Vår klinik är en del av region Skåne och täcks därför av högkostnadskort. Alla besök är gratis för personer under 20 år. För personer över 20 år kostar besöket som ett ordinarie besök inom sjukvården. Mer information om hur du kontaktar iKlinik finns på https://www.iklinik.se/kontakt där du även kan boka en tid.