Priser och ungefärliga tider för stegen

Allmänt

LundsSquash stege är uppdelad på en hösttermin och en vårtermin. Som spelare i LundsSquash stege så betalar man för höstterminen och vårterminen separat där de respektive terminerna ligger ungefär på varsitt halvår.

Höstterminen och vårterminen består numera av vardera 4 stycken spelomgångar där varje omgång är 5 veckor lång. Det innebär alltså att man spelar 20 veckor i sträck (inget uppehåll för höstlov eller dylikt) på höstterminen (som sträcker ut sig lite efter jul) samt 20 veckor på vårterminen (som glider in i försommaren). Varje omgång börjar direkt efter att följande omgång är klar och det är alltså inte några uppehåll för skollov eller andra ledigheter.

Priser

Har man tilldelats en plats i vår stege så är priset för att spela är 1530 kronor (inklusive 80 kronor i medlemsavgift till LundsSquash) per termin.


Man Swishar sin avgift till LundsSquash på nummer 123 536 18 45.

Betalning via Swish till LundsSquash
Exempel på betalning av avgiften för en termin.

(För den som verkligen inte har Swish så går det också att göra en betalning till Bankgiro BG 114-4765. Glöm inte att ange vad betalningen gäller)

Ungefärliga tider

Höstterminen startar runt vecka vecka 34 och håller på fram till c:a vecka 3 i mitten av januari med två veckors uppehåll för jul och nyår varpå de återstående delarna av den fjärde omgången slutförs. Sedan börjar vårterminen direkt efteråt och fortsätter i ett svep utan uppehåll fram till sommaren.

Exempel på spelarveckor. Observera att det inte är uppehåll för olika skollov.

LundsSquash har fasta speldagar beroende på vilken pool man spelar i. Pool 8-14 spelar på onsdagar och pool 1-7 spelar på torsdagar. Systemet Ligaspel tilldelar matchtiderna för respektive dag och de varierar mellan c:a 17.00 – 20.30.