Priser och ungefärliga tider för stegen

Allmänt

LundsSquash stege är uppdelad på en hösttermin och en vårtermin. Som spelare i LundsSquash stege så betalar man för höstterminen och vårterminen separat där de respektive terminerna ligger ungefär på varsitt halvår.
Med start från hösten 2022 så förlänger dessutom LundsSquash höstterminen med ytterligare en spelomgång vilket gör att den glider in några veckor i januari. Det innebär också att vårterminen startar lite senare efter jul än den tidigare har gjort.
(Innan hösten 2022 så var uppdelningen av hösttermin och vårtermin hårt knutet till respektive halvår)

Höstterminen och vårterminen består numera av vardera 4 stycken spelomgångar där varje omgång är 5 veckor lång. Det innebär alltså att man spelar 20 veckor i sträck (inget uppehåll för höstlov eller dylikt) på höstterminen (som sträcker ut sig lite efter jul) samt 20 veckor på vårterminen (som glider in i försommaren). Varje omgång börjar direkt efter att följande omgång är klar och det är alltså inte några uppehåll för skollov eller andra ledigheter.

Priser

Har man tilldelats en plats i vår stege så är priset för att spela är 1530 kronor (inklusive 80 kronor i medlemsavgift till LundsSquash) per termin.
(LundsSquash kan från och med 2023 tyvärr inte längre erbjuda någon studentrabatt)

Man Swishar sin avgift på nummer ATL på följande nummer 123 521 98 11. Se till att märka din betalning med LS-Förnamn Efternamn. (Se exempel nedan)

Exempel på betalning av avgiften för en termin.

Ungefärliga tider

Höstterminen startar runt vecka vecka 34 och håller på fram till c:a vecka 3 i mitten av januari med uppehåll för jul och nyår varpå de återstående delarna av den fjärde omgången slutförs. Sedan börjar vårterminen direkt efteråt och fortsätter i ett svep utan uppehåll fram till sommaren.

Exempel för år 2022. Observera att veckorna är ungefärliga.

LundsSquash har fasta speldagar beroende på vilken pool man spelar i. Pool 8-14 spelar på onsdagar och pool 1-7 spelar på torsdagar. Systemet Ligaspel tilldelar matchtiderna för respektive dag och de varierar mellan c:a 17.00 – 20.30.