Höstterminen 2019

Äntligen (!?) är sommaren slut och ny är det dags för en ny höst med massor av squash.

Vecka 36 drar vi igång en höstens första omgång av vår stege, som i Ligaspels tidräkning kallas nummer 5. Eftersom vi har en hel del nya spelare vill vi först och främst passa på att hälsa dem välkomna!

Som många redan vet så har vi färre banor att röra oss på i höst, vilket innebär spel över två dagar (onsdagar pool 8-14 och torsdagar pool 1-7)

Vi hoppas naturligtvis att både nya och gamla spelare ska tycka att det är riktigt kul att komma igång igen även om det finns en viss risk för trängsel på söndagsträningarna. (Dessa börjar 16.15 och håller på till 19.15 och första tillfället är 1:a september)

Eftersom det har blivit lite omstuvning i poolerna så kanske det kan vara på sin plats att ta till sig ett nygammalt begrepp, nämligen Maratontabellen.
I den visas hur många poäng man har tagit i sin pool och det fina i kråksången är att en pool 11 spelare kan alltså fajtas mot spelare i mycket högre pooler. Det gäller bara att vinna så mycket matcher som möjligt! Maratontabellen för HT2019 löper från omgång 5 till och med omgång 7.

Länk till Maratontabellen HT2019

Lämna ett svar