Squashstegen i Coronatider

På grund av det rådande läget när det gäller Covid-19 så har LundsSquash styrelse beslutat att vår ordinarie stege tar en timeout tills läget lugnar ner sig.

Eftersom Victoriastadion fortfarande håller öppet (de stänger om de blir rekommenderade att göra så av RF och / eller Lunds Kommun) så kör vi en temporär stege igång under tiden.

Alla ordinarie medlemmar i LundsSquash har fått förfrågan om att delta i denna temporära stege och de som har svarat ja har fått bokade matcher. Denna temporära stege är inte öppen och syns följaktligen inte på Ligaspel.se. Samtliga matcher spelas på torsdagar eftersom antalet spelare är klart färre. Samtliga medlemmar i LundsSquash har via mejl fått information om vad som gäller rent generellt på onsdagar respektive söndagar.

LundsSquash hoppas såklart att vi ska kunna återuppta vår ordinarie stege inom en inte alltför lång framtid, men prognosen pekar dessvärre på att vi inte kommer att ha vår ordinarie stege igång förrän tidigast till hösten igen.

Fram tills att vi kan dra igång vår ordinarie stege igen, träna ordentligt, se till att ha en god handhygien och håll dig hemma om du skulle ha den minsta indikation på att du håller på att bli sjuk.