Stadsmatch

Så var det dags för stadsmatch mellan Lund, Helsingborg och Malmö, denna gång på Victoriastadion i Lund på självaste Valborg.

Lund hade ett starkt lag som initialt bestod av Lennart Greiff, Cyrille Thomas, Albin Ryberg, Filip Bäckström och Magnus Sydoff men där man i sista stund toppade med Anders Eriksson istället för Magnus som axlade arrangörströjan istället.

Anders, Cyrille, Filip, Albin och Lennart

Lund inledde med spel mot Helsingborg där vi bjöds på spännande matcher men där Lund tillslut stod som segrare med 5-0.

Helsingborg tog sig därefter an Malmö (där man roligt nog även hade 4 damer som spelade) och det var jämnt in i sista stund där dock Malmö avgick med seger 5-4.

Helsingborg tackade för sig (man hade ju spelat klart samtliga sina matcher) och nu var det dags för LundsSquash att försöka att skaka liv i benen igen för att möta Malmö.

Även här bjöds vi på spännande och jämna matcher men än en gång så gick spelet vår väg och det slutade med att Lund vann över Malmö med 5-0.

Alla spelarna från Malmö, Helsingborg och Lund.

Det var en riktigt trevlig dag med härligt häng på bana 1 och 2 och med många bra squashmatcher. Att vi, LundsSquash, dessutom får äran att förvalta tävlingstrofén ytterligare ett år är bara en bonus.

Det var också kul att det kom spelare från LundsSquash stege som publik och hejade fram de våra! Kudos till er 3 !! (Ni vet vilka ni är 👏)

Trofén i vår ägo ytterligare ett år