Avtackning

Magnus Holmberg avtackades av LundsSquash söndagen den 22/1 2023, efter nästan 20 års trogen tjänst med ett presentkort. Magnus har under hela denna tid varit en medlem av styrelsen och jobbat för att LundsSquash ska bli och vara den trevliga sammanslutning av glada squashspelare vi är idag.

Mycket har hänt sedan Magnus började (redan 1998, men då hette det Lugi Squash), eller som Magnus själv uttryckte saken – ”Det är mer data nu än förr i tiden”. Självklart har han rätt, då hade vi listor i pappersformat över kommande matcher medan vi idag har Ligaspel.se.

Magnus tar nu ett steg tillbaka och innehar numera tjänsten ”Bollgeneral”. LundsSquash tackar för att Magnus fortfarande har ett litet finger med i spelet när det gäller vår klubb.

Magnus (t.v) får ett presentkort av Anders (t.h) från LS styrelse.