Delta i en squashtävling?

Bosse Mellberg i LundsSquash tycker att de som är intresserade borde delta i en tävling. Här nedan är hans upprop, och visst vore det kul om så många som möjligt hänger på ?


För de av oss som nått 35 års ålder eller mer finns det många roliga turneringar att ställa upp i. Många länder har en ”Masters Open” som spelas varje år. Dessutom spelas vartannat år VM någonstans i världen, och vartannat år är det EM.

Just i år anordnas den 6-9 september Veteran-EM i squash i Hamburg. Vi är redan ett antal spelare från Lunds Squash som är anmälda för spel i olika klasser, och jag vill uppmana er alla att hänga på. Det är verkligen roligt att träffa squashspelare från många olika länder och att få uppleva tävlingsnerv på ett annat sätt än på hemmaplan på ATL.

En idé är att hyra en storbil och åka ner ett stort gäng, samt leta upp ett prisvärt hotell där vi kan bo allihop, spela squash i dagarna tre och sedan dra hemåt igen. Vi var fem personer som åkte ner till Wroclav i höstas och spelade VM och det var verkligen skitkul.

Här finns länk till turneringen:

https://www.europeansquash.com/calendarevent/66445/ESF-European-Masters-Individual-Squash-Championships-2023

För en lista över andra turneringar som kan vara intressanta, kika här:

https://www.europeansquash.com/calendar/158/Event-Calendar

Jag kan tex tipsa om Danish Open, som spelas i juni. Där är vi också ett antal spelare från klubben som tänkte delta. Har ni frågor så maila mig på bosse@mellberg.org

Boasta på!

Med vänliga hälsningar
Bosse