Nytt golv på banorna i vår

Idag kan vi presentera den goda nyheten att kommunen har beslutat att lägga om golvet på bana 2, 3 och 4 samt att slipa och lacka golvet på bana 1. Det nya golvet blir ett fint golv i ljus ask som byggs med ett nytt dämpat bärlager från betongen.

Den mindre goda nyheten är att detta tyvärr innebär en paus på tre veckor mellan den tredje och fjärde omgången i vår. I praktiken så spelar vi vårens första tre omgångar (vilka kallas #31, #32 och #33 på Ligaspelsspråk) som vanligt utan uppehåll, därefter blir det ett uppehåll på tre veckor och sedan fortsätter sista omgången (#34).
Självklart kommer detta att göra att de sista matcherna läggs i en tid då många har semester. Trösten är att samma ombokningsregler gäller som vanligt, och man har dessutom god tid på sig att färdigställa sina matcher eftersom de ska vara färdigspelade först i mitten av augusti innan höstterminen drar igång igen.

Tidtabellen är som följer: