Squashstegen HT2020

Nu har det hänt. Höstens squashstege är satt och de 84 glada spelarna har precis fått sina spelscheman utskickade inför höstens fem första bataljer.

Starten är som tidigare aviserats onsdag den 2:a september för pool 8-14 och torsdag den 3:e september för pool 1-7.

Betalning

Information om den lite tråkigare biten, det där med betalning.
Priset för att spela i LundsSquash stege är, hör och häpna, oförändrat. 1250 kronor (+50 kr i medlemsavgift till LundsSquash) för höstterminen 2020. För detta får man alltså match en gång i veckan samt träning på klubbens träningstider (söndagar 15.30 – 18.30).För den som kan uppvisa giltig studenthandling så är priset 800 kr (+50 kronor i medlemsavgift till LundsSquash). 

Observera att studentpriset gäller de 10 först betalande studenterna enligt vårt avtal med ATLVill man säkra en studentprisplats är det alltså först till kvarn som gäller !
Betalningen ska vara gjord senast två veckor efter stegens start, dvs. betalning ska ske senast den 17 september. Gör man inte detta riskerar man i värsta fall sin plats i stegen. Det är några som brukar slarva på denna punkt, men nu är det skärpning som gäller !


Betalning kan ske på ett av två sätt. Observera att om du vill ha ett skrivet kvitto eller är student så kan du bara använda dig av alternativ 1)

1) Gå till Victoriastadions reception och säg att det gäller squashstegen (säg till om du är student) samt betala.

2) Betala via Swish till Allmänna Tennisklubben Lund. Ange nummer 123 521 981 1 och beloppet 1300 kronor samt skriv följande på meddelanderaden.
LS-Ditt namnDin pool
Exempel:   LS-Magnus Sydoff-7

Betalningsstatus

Vill du kontrollera om du har betalat ?
Klicka på denna länk för att se din betalningsstatus.

Vid eventuella frågor så kontakta Victoriastadion (och inte LundsSquash)